MegaJobs

Over MegaJobs

Over MegaJobs
Feiten & cijfers   
Persberichten 

Producten
vacatures
TopJobs
JobFace
bannering
mailshots
CV-search

Partner sites
(50+)

Contact

  Al 10 jaar eigenzinnig

Sinds 2004 ondersteunt MegaJobs online zowel kleine als grote bedrijven in hun wervingsbehoefte. MegaJobs is oorspronkelijk ontwikkeld door de oprichters van Jobnews, welk medium werd geacquireerd door Wolters Kluwer in 2001. Het omzetten van dit succesvol leertraject in een alternatief voor e-Recruitment betekent in deze tijd vooral aansluiting zoeken en houden bij bedrijven waarvoor:

Prijs en kwaliteit samen gaan in innoverende markten.
Budgettair verantwoord een afgewogen wervingsmix aan sites kan worden ingezet.
Kostenefficiënt gebruik van tools schaalvoordeel oplevert op basis van meetbare en hogere conversie.


Werkgevers

Het is onze missie om op transparante gerichte wijze een totaalaanbod aan vacatures te verspreiden binnen relevante doelgroepen. MegaJobs investeert daarom veel in beschikbaarheid, vindbaarheid en herkenbaarheid van bedrijven via Partnersites, Doelgroepsites en Search Engines.

Voor kandidaten
MegaJobs onderscheidt zich door haar engagement met baanveranderaars. Kandidaten kunnen in een handomdraai een CV plaatsen en het CV-profiel verrijken met een extra curriculum. Hierbij kunt u denken aan extra informatie van kandidaten via LinkedIn, Twitter, FaceBook, persoonlijke blogs of websites via welke zij melding maken van hun competenties. Hiermee wordt het CV meer in een relevante context geplaatst en kunt u bij uw uitnodigingen een verdiepingsslag maken.